Meer resultaten voor familiefeest friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
familiefeest friesland
Groepsuitjes in Friesland Old Dutch de Westereen.
Moorddiner Moorddiner in Friesland Beleef het bij Old Dutch Het moorddiner is een themafeest waarbij de spelers gezamenlijk een moord. Wie is de Mol Wie is de Mol? Om antwoord te krijgen op deze vraag zult u aan de leuke activiteit moeten deelnemen.
SEO
Minicamping Pressefinne Friesland Praamzeilen op de Fluessen.
Praamzeilen als bedrijfsevent, vriendendag of familiefeest. Het zeilen op een praam staat garant voor een dag zeilplezier voor jong en ouder. Naast het comfort van de praam zullen u en uw gasten af en toe ook zelf letterlijk de touwtjes in handen moeten nemen. De zeilen moeten worden gehesen, de schoten moeten aangetrokken worden om een juiste koers te varen en de zwaarden moeten worden bediend. Praamzeilen staat voor een actief bedrijfsuitje, zeilen met familie of een actieve zeildag met een groep. Ligt het schip eenmaal op koers dan kunt u genieten van een hapje en een drankje zittend op de comfortabele banken van de zeilpraam. Adres en contact. Zoek op deze site. Zoeken naar: Zoeken. Friese Meren Campings. Mini Camping Pressefinne is aangesloten bij Friese Meren Campings. Deze zijn allemaal uniek, ze hebben een eigen karakter. Allen zijn ze zeer verschillend, maar wat ze gemeen hebben is kleinschaligheid, ligging aan en bij het water en de gastvrijheid. De campings liggen verspreid rondom en direct aan de Friese meren. Op de camping. Vakantie in Friesland.
miele magnetron inbouw
Rondvaartboot Friesland Geniet op de Friese meren! De Oorden.
Daarnaast is er een complete bar en keuken aanwezig. Kortom, de perfecte locatie voor een geweldig familiefeest of bedrijfsuitje in Friesland! Geschiedenis Salonboot Klifrak. De Salonboot Klifrak is al bijna 100 jaar oud en met de hand gebouwd in Woltersdorf bij Berlijn.
london seo agency
Landgoed De Sayter nabij Eernewoude.
Wij bieden u met de Saiterpleats de oorspronkelijke boerderij een comfortabele plek om te vergaderen, een feest te houden of gewoon met een groep mensen vakantie te vieren. De boerderij telt 36 slaapplaatsen. De locatie ligt volledig besloten op een eiland en wordt door slechts één gezelschap tegelijkertijd gereserveerd.
Autolening
Kameleon Terherne, breng zelf de verhalen tot leven! Leukste uitje van Friesland!
Vind jij het Kameleondorp Terherne ook het leukste uitje van Fryslân? Stem dan hier! Op de vraag: Welk uitje wil je nomineren voor Leukste Uitje van Friesland 2017? kun je het Kameleondorp invullen en vervolgens kom je bij de beoordeling.
kringloop
Actieve familiedag in Friesland? De Twirre in de Alde Feanen.
Actieve familiedag in Friesland. Actieve familiedag in Friesland mvries_zw4yd5w9 2019-03-13T0843030000.: Actieve Familiedag in Friesland. Tijdens de familiedag samen iets ondernemen, wat leuk is voor jong en oud. Bekijk hieronder de originele familie-uitjes van 2019 die je hier in Friesland allemaal kunt doen of bekijk het overzicht van alle groepsuitjes.
transparante paraplu
referenties.
Denk aan H2Oevents als het gaat om.: skutsje zeilen, skutsje zeilen in friesland, zeilwedstrijden, flyboarden, rib varen, waterskien, wakeboarden, boerengolf, flierljeppen, poolstokspringen, teambuilding, incentive, bedrijfsuitje, groepsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, overnachting, compleet verzorgd, wintersport, friesland, bootverhuur, matchrace, outdoor, actief en programma's' op maat.
huis verkopen zonder makelaar
Familiedag. Familiedag Gaasterland.
Hotel Gaasterland heeft een kant-en-klaar arrangement voor uw familiefeest, reünie, etc. Deze arrangementen gelden al vanaf 15 personen. Het arrangement omvat het volgende.: koffie/thee buffet met gesorteerd gebakbuffet. een uurtje glowing bowling. vervolgens één van de onderstaande maaltijden.: Fries koffietafel buffet. 1150, kind 4 t/m 12 jaar. t/m 3 jaar gratis. 1800, kind 4 t/m 12 jaar. t/m 3 jaar gratis. Verder kunt u het arrangement uitbreiden met.: Lunchbuffet: soep met 2 broodjes en karne-melk. Bezoek aan Sybrandys Speelpark. Rondrit met het Gaasterland treintje 1 uur, start bij het hotel, max. Dropping, door treintje gedropt in de bossen met kaart min. Autopuzzelrit 50 km. Bezoek IJsboerderij in Oudemirdum 1 uur, min. Boerengolf rond de ijsboerderij in Oudemirdum. Handboogschieten onder begeleiding ca. 1 uur indoor. Fietsen met versnelling door Gaasterland incl. Steppen door Gaasterland incl. Op de solex door Gaasterland 3 uren s middags. Rondvaart met praam Simmermoarn. prijs op aanvraag. Skûtsjesilen met schipper. prijs op aanvraag. Download hier deze folder! Maak gebruik van onze speciale aanbieding in de periode: 16 t/m 29 juni 2017. Nu voor 4750, p.p.p.n. 2 nachten incl. ontbijt, diner, onbeperkt koffie/thee tijdens gehele verblijf en OV dagkaart in geheel Friesland.
Feestlocaties Friesland Feestlocatie Friesland Locaties.nl.
Feestlocaties Friesland 118 locaties gevonden. Feestlocaties in Friesland vindt u op Locaties.nl. Of u nu een bedrijfsfeest, themafeest of jubileumfeest organiseert, hier vindt u de perfecte feestlocatie. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk de mooiste feestlocaties in Friesland te vinden.
Weekendhuisje Friesland Vakantiefriesland.com.
Weekendje weg met vrienden of familie. Een familieweekend Friesland is de ideale manier om wat meer tijd door te brengen met uw familie. Daarnaast kan een familieweekend Friesland ook in teken staan van een familiefeest. Friesland is ook een mooie bestemming, als u even weg wilt met vrienden.

Contacteer ons